• Interamerican, una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania a aniversat un an de la lansarea primului spital privat din tara noastra. Euroclinic este parte integranta a retelei de asigurari de sanatate Medisystem.
    In acest prim an de activitate, spitalul a inregistrat o crestere lunara cu 30% a activitatii sale interne. In ambulatorul Euroclinic au fost realizate peste 18.000 de consultatii, investigatii, explorari, dintre care 17% au fost consultatii de medicina interna, 15% ORL, 15% ginecologie, 10% chirurgie generala, 7% pediatrie. In cadrul spitalului au fost realizate peste 600 de operatii. Tot aici, pana, in prezent, au avut loc 120 de nasteri.
    Printre realizarile notabile inregistrate de Euroclinic in primul sau an de activitate se numara: Scoala Parintilor (un program destinat gravidelor care beneficiaza de monitorizarea complexa a sarcinii), aplicarea tehnicii CHIVA pentru tratarea varicelor, o premiera pentru Romania, efectuarea in premiera in Bucuresti a unei operatii de prostactetomie laparoscopica, etc.
    Dr. Radu Dop, directorul spitalului, a declarat in conferinta de presa prilejuita de acest eveniment ca "Euroclinic este, in momentul de fata, singurul spital privat din Romania care ofera servicii medicale in timp real sau o medicina interoperabila compatibila cu standardele europene. " Unul dintre obiectivele de realizat in 2006 este cresterea cu 3.000 a numarului de pacienti tratati la Euroclinic.

    Comenteaza →

Comentarii

Cancel reply