Pharma Forum Bucuresti 16-17 aprilie 2024 (Eveniment cu prezenta fizica)

Pharma Business Services alaturi de Colegiul Farmacistilor din Romania continua si anul acesta sa fie alaturi de farmacisti si asistenti de farmacie prin furnizarea informatiilor de actualitate care sa sprijine practica farmaceutica prin evenimentele Pharma Forum 2024 cu tema principala: Farmacistul integral 360 – ghidul profesional al practicii si rolul in bunastarea comunitatii.

Topicul evenimentelor este propus si abordat de specialisti de renume din domeniu si de catre autoritatile de pe plan local. Evenimentele sunt moderate de catre Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, Presedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania.

Inregistrarea la eveniment se face ogligatoriu prin formularul de mai jos. Pentru evenimentele cu prezenta fizica nu se percepe taxa de diploma, participarea este GRATUITA.

Moderator

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, Presedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania

Program

16 aprilie – 09:00 – 13:00
17 aprilie – 09:00 – 13:00

Locatia

Pullman Bucharest World Trade Center
Sala NewYork

Credite

16 credite EFC farmacisti
10 credite EMC asistenti de farmacie

TEMATICI:

  • Evaluarea interacțiunilor medicamentoase potențiale și dezvoltarea strategiilor pentru a minimiza riscurile pentru pacienți.
  • Ghidarea pacienților în alegerea adecvată a medicamentelor fără prescripție medicală în funcție de simptomele lor.
  • Promovarea unor metode informate de alegere a medicamentelor și evitarea riscurilor asociate automedicației.
  • Dezvoltarea abordărilor de gestionare a efectelor secundare ale medicamentelor pe termen lung pentru a îmbunătăți calitatea vieții a pacienților.
  • Înțelegerea procedurilor de raportare și contribuția la identificarea și evaluarea reacțiilor adverse ale medicamentelor.
  • Comunicarea eficientă cu profesioniștii din domeniul medical pentru a asigura o îngrijire integrată și coordonată a pacientului.
  • Studii de caz din farmacie
  • Farmacie clinica – realitati si perspective ale farmaciei clinice in Romania
  • Farmacia de spital- practici si perspective de dezvoltare
  • Substante de abuz – abordari actuale si noi provocari

FORMULAR DE PARTICIPARE:

Inregistrarea la Pharma Forum Bucuresti este obligatorie si se face exclusiv prin formularul de mai jos. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Pharma Forum Bucuresti va avea loc in 16 si 17 aprilie 2024 la Hotel Pullman.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Specializare
Accept Conditiile de participare
Sunt de acord și îmi exprim în mod expres, liber și informat consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le furnizez prin acest formular către CFR (în calitate de organizator științific).
Sunt de acord să primesc informații cu privire la alte evenimente organizate de CFR si/sau Pharma Business Serveices prin E-mail, SMS sau Telefon.

Parteneri Gold