Site-ul este operat de societatea PHARMA BUSINESS SERVICES SRL, cu sediul în Str. Radu Beller nr 5, bloc 22, scara A, ap 5,et 2, sctor 1 Bucureti, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/870/2013, Cod unic de înregistrare: RO31140462. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea biletelor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

PREŢUL SERVICIILOR:

Toate preţurile afişate pe site sunt în RON si contin TVA 19%.

MODALITĂŢI DE PLATĂ:

Pentru cumpărarea bilete de acces la evenimente, PHARMA BUSINESS SERVICES acceptă plata doar cu cardul online:

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către www.netopia-payments.com partenerul PHARMA BUSINESS SERVICES SRL, în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

FACTURA FISCALĂ

Facturile fiscale vor fi emise pe baza datelor furnizate in momentul inregistrarii la eveniment, in termen de maxim 15 zile de la confirmarea platii.  Este necesara completarea corecta a tuturor campurilor pentru evitarea situatiilor in care factura este emisa cu informatii gresite.

RETURNAREA CONTRAVALORII COMENZII

Contravaloarea inregistrarii si taxei de diploma achizionate poate fi returnata la cererea clientului in termen de 15 zile  de la comanda cu conditia ca cererea de returnarea sa fie trimisa cu 2 zile inainte de data evenimentului sau daca evenimentul este anulat sau sufera modificari de organziare (date de desfasurare, ore de desfasurare etc.).  Returnarea contravalorii biletelor achizitionate poate fi efectuată prin transmiterea unei solicitări în acest sens către office@pharma-business.com.ro.

Returnarea banilor clientilor care fac aceasta solicitare se va efectua in maxim 15 zile lucratoare din momentul solicitarii pe e-mail. Solicitarea transmisa trebuie sa contina, numele evenimentului, numele participantilor pentru care s-au achizitonat biletele si detaliile bancare ale contului in care se doreste returnarea banilor, precum IBAN si numele detinatorului contului.