Medical Forum Sibiu 08-09.06.2022

Pharma Business Services impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei continua si anul acesta procesul de informare si educație prin intermediul evenimentului Medical Forum 2022 cu tematica Medicul de familie – coordonatorul serviciilor medicale livrate pacientului și adaptarea la nevoile acestuia.

Topicul evenimentelor este propus si abordat de specialisti de renume din domeniu si de catre autoritatile de pe plan local.

Participarea la eveniment este gratuita si este creditata cu 12 puncte EMC, diplomele se vor trimite prin email in termen de 30 zile de la data evenimentului. Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR care au participat la minim 70% din agenda evenimenului.

Program

8 iunie între orele 10.00 – 12.00

9 iunie între orele 15.00 – 18.00

Participarea gratuita

Participarea la webinar este gratuita. Medical Forum este un eveniment online dedicat medicilor de familie.

12 credite EMC!

Diplomele se vor trimite prin email in termen de 30 zile de la data evenimentului. Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR.

Moderatori:

• Sef Lucari Dr. Remus Sebastian Șipos – Vicepreședinte ASNMF/ MG, Vicepreședinte Asociația Medicilor Medicină Generală – Medici de Familie Mureș
• Sef Lucrari Dr. Loredana Piloff – medic primar medicină de familie, coordonator Grup de lucru Cardio MF din cadrul Societatii Nationale de Medicina de Familie

Parteneri Platinum

Parteneri Gold

Inregistrare

Inregistrarea la Medical Forum este obligatorie si se face exclusiv online. Participarea este gratuita. Medical Forum este un eveniment online dedicat medicilor de familie.