Medical Forum Cluj-Napoca 1-2.03.2023

Pharma Business Services impreuna cu Asociația Societatea Naţionala de Medicina Familiei / Medicină Generală continuă si anul acesta să fie aproape de medicii de familie prin informațiile actualizate pe care le furnizează prin intermediul evenimentelor online Medical Forum cu tema: Rolul medicului de familie in sistemul sanitar din Romania – de la preventie la colaborarea cu echipa multidisciplinara pentru a oferi pacientului serviciile medicale necesare.

Topicul evenimentelor este propus si abordat de specialisti de renume din domeniu si de catre autoritatile de pe plan local.

Participarea la eveniment este gratuita si este creditata cu IN CURS DE CREDITARE, diplomele se vor trimite prin email in termen de 30 zile de la data evenimentului. Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR care au participat la minim 70% din agenda evenimenului.

Program

01 martie între orele 10.00 – 12.30

02 martie între orele 15.00 – 18.00

Participarea gratuita

Participarea la webinar este gratuita. Medical Forum este un eveniment online dedicat medicilor de familie.

IN CURS DE CREDITARE

Diplomele se vor trimite prin email in termen de 30 zile de la data evenimentului. Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR.

Moderatori

  • Dr. Csongor Toth, reprezentant Board ASNMF/ MG
  • Dr. Pop Rodica Sorina, reprezentant board AMF Cluj

Parteneri Platinum

Parteneri Gold

Inregistrare

Inregistrarea la Medical Forum este obligatorie si se face exclusiv online. Participarea este gratuita. Medical Forum este un eveniment online dedicat medicilor de familie.