Site-ul este operat de societatea PHARMA BUSINESS SERVICES SRL, cu sediul în Str. Radu Beller nr 5, bloc 22, scara A, ap 5,et 2, sctor 1 Bucureti, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/870/2013, Cod unic de înregistrare: RO31140462. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea biletelor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

CUM MA INREGISTREZ SI PLATESC TAXA DE DIPLOMA LA EVENIMENTELE PHARMA BUSINESS SERVICES:

Butonul de INREGISTRARE este amplasat la finalul paginii de prezentare a fiecărui eveniment. Înainte de a vă înscrie pentru plată, vă rugăm să citiţi cu atenţie detaliile: adresabilitatea evenimentului/ domeniu, dată de începere (perioada de derulare), taxa de diploma,conditiile de obtinere a diplomei de participare.

Pentru a vă înscrie la eveniment trebuie să alegeti numarul de participanti pe care doriti sa ii inscrieti, apasati butonul “ADAUGA IN COS SI MERGI MAI DEPARTE”, urmand sa fie afisat pretul total pentru numarul de participanti selectat apoi pentru a continua finalizarea comenzii apasati butonul “CONTINUA CU FINALIZAREA COMENZII”, moment in care se deschide pagina unde trebuie sa fie completate atat datele de facturare cat si datele persoanelor pe care doriti sa le inscrieti la eveniment. Datele inscrise in formularul de inregistrare este necesar sa fie corecte si complete atat pentru transmiterea ulterioara a link-ului de acces al evenimentului cat si pentru emiterea diplomei de participare. Necompletarea corecta a datelor exonereaza vanzatorul de orice responsabilitate privind neprestarea serviciilor platite.

Dupa finalizarea completarii campurilor pentru inregistrare si emitere factura apasati butonul “PLASEAZA COMANDA” pentru a se deschide platforma de plata si a achita pretul serviciilor comandate.

LIVRAREA SERVICIILOR

Comenzile efectuate pe site-ul www.pharma-business.ro sunt confirmate printr-un e-mail de confirmare primit automat după finalizarea comenzii. Linkul de acces la evenimentele organizate de Pharma Business Services se va livra exclusiv online, prin email, in termen de 48 ore de la confirmarea platii. Diploma de participare se va emite in termen de 30 zile de la data evenimentului, exclusiv celor ce au achitat taxa de diploma si au participat la cel putin 70% din lucrarile evenimentului si se va transmite exclusiv prin email.

PREŢUL SERVICIILOR:

Toate preţurile afişate pe site sunt în RON si contin TVA 19%.

MODALITĂŢI DE PLATĂ:

Pentru cumpărarea bilete de acces la evenimente, PHARMA BUSINESS SERVICES acceptă plata doar cu cardul online:

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către www.netopia-payments.com partenerul PHARMA BUSINESS SERVICES SRL, în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

FACTURA FISCALĂ

Facturile fiscale vor fi emise pe baza datelor furnizate in momentul inregistrarii la eveniment, in termen de maxim 15 zile de la confirmarea platii.  Este necesara completarea corecta a tuturor campurilor pentru evitarea situatiilor in care factura este emisa cu informatii gresite.