Contribuția farmacistului și a asistentului de farmacie în managementul durerii musculoscheletale - 29 martie 2022

Compania Reckitt are plăcerea de a vă facilita participarea la webinarul Contribuția farmacistului și a asistentului de farmacie în managementul durerii musculoscheletale, ce se va desfășura ONLINE pe data de 29 martie 2022, începând cu ora 15:30. Participarea este GRATUITĂ iar evenimentul este creditat cu 8 credite EFC și 5 credite EMC.

Tematica propusă de dl. Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, coordonatorul știintific si moderatorul evenimentului, dorește să acopere nevoia de educație farmaceutică continuă a profesioniștilor din cadrul asistenței primare de sănătate, adresând totodată provocările generate de contextul pandemic actual, în care interacțiunea cu pacientul se desfășoară în mod diferit.

 

Program 29 martie 2021

• 15.35 – 15.50 – Introducere. Tipologii ale pacientilor cu dureri musculoscheletale intalniti in farmacia comunitara. Durerea inflamatorie acuta
Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa
• 15.50 – 16.10 – Caz clinic 1: Pacient cu durere inflamatorie acuta musculara sau osteoarticulara care gaseste solutia in sfatul farmacistului
Prof. Univ. Dr. Doina Draganescu
• 16.10 – 16.40 – Caz clinic 2: Pacient cu durere dorsolombara care se prezinta la medicul de familie
Dr. Rodica Tanasescu
• 16.40 – 16.55 – Cazuri diferite, soluție comună: ibuprofen lizinat/ emplastru medicamentos. Proprietati farmacologie si date clinice
Prof. Univ. Dr. Doina Draganescu
• 16.55 – 17.10 – Profilul de siguranta al ibuprofenului
Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa
• 17:10 – 17:30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri

Credite EFC si EMC!

8 credite EFC pentru farmacistii si 6 credite EMC pentru asistentii de farmacie ce au participat la cel putin 75% din agenda evenimentului. Diplomele se vor trimite prin email in termen de 30 zile de la data evenimentului doar catre participantii ce au achitat taxa de diploma.

Participarea gratuita

Participarea la webinar este gratuita. Eveniment este online si este  dedicat farmacistilor si asistentilor de farmacie.

Inregistrare conferinta

Inregistrarea se face exclusiv online.
Pentru corectitudinea datelor furnizate catre Colegiul Farmacistilor din Romania cat si pentru emiterea diplomelor este necesar completarea tuturor campurilor din formularul de inregistrare.
Diplomele EFC, vor fi acordate participantilor ce au fost prezenti la minim 75% din agenda webinarului si vor fi transmise pe e-mail in termen de 30 de zile de la data evenimentului.