• Principiul “time is money”, preluat in stomatologie. DENTAL MEDICAL injumatateste timpii de tratament

  Trei antreprenori români au deschis Dental Medical, o clinică stomatologică utilată cu echipamente de ultimă generație, în urma unei investiții care a depășit 300.000 de euro. Ei au implementat în planul de funcționare al clinicii un concept nou în România, stomatologia interdisciplinară, în care medicii de top ai Dental Medical, implicați în tratamentul general al pacienților, evaluează în echipă și decid, de comun acord, toate intervențiile ulterioare.

  Cei trei specialiști, Răzvan Daraban, antreprenor și doctor în științe economice cu experiență vastă în coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experiență în managementul clinicilor stomatologice, și Anca Temelcea, doctor în științe medicale și lector la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, au creat pentru această clinică strategii de reducere a timpilor alocați tratamentelor, precum și a perioadei de aşteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.

  Amplasată în nordul Bucureștiului, unde își au sediul numeroase corporații din sectorul IT și financiar-bancar, Clinica Dental Medical și-a propus să vină atât în sprijinul miilor de angajați, dar și a locuitorilor din zonă, pentru care criteriile “timp” și “spațiu” sunt esențiale în agenda activităților zilnice.

  “Noi ne diferențiem de un cabinet obișnuit prin faptul că oferim servicii stomatologice integrate. Avem un centru de radiologie în care am investit 70.000 de euro pentru ca pacienții să nu fie nevoiți să facă drumuri în plus. Pacientul este preluat de către unul din cei doi medici coordonatori care stabilește, de principiu, planul de tratament. În toate etapele terapiilor stomatologice, medicii implicați în tratamentul general al unui pacient discută și decid asupra evouției ulterioare. Datorită profesionalismului echipei medicale și a aparaturii performante, timpul pe care pacientul îl va petrece în cabinetul nostru stomatologic se reduce la jumătate”, explică Virgil Pop, unul dintre managerii clinicii, inginer-antreprenor cu 10 ani de experiență în managementul clinicilor stomatologice.

  Clinica Dental Medical oferă acces către întreg spectrul de specializări medicale: stomatologie generală, endodonţie, parodontologie, chirurgie și implantologie, ortodonție, estetică dentară, pedodonție și are la bază servicii medicale premium. Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro. În plus, cel mai modern centru de radiologie dentară din zona de nord a Capitalei a fost deschis în incinta clinicii.

   „Prețurile sunt reduse în raport cu serviciile premium oferite, ele rivalizând cu cele ale unui cabinet stomatologic de cartier. Prețurile noastre sunt medii, în contextul în care folosim tehnologie de ultimă generație, oferim servicii integrate prin intermediul unor medici specialiști cu experiență, într-o locație plăcută din cea mai bună zonă a Capitalei”, explică Răzvan Daraban, antreprenor și doctor în științe economice, cu experiență în coordonarea proiectelor medicale .

  „Cabinetele sunt gândite să respecte un regim strict aseptic. Din camera de sterilizare se intră direct în fiecare cabinet, fără să se treacă prin zonele de așteptare, aspect ignorat de majoritatea celorlaltor clinici şi cabinete. Avem propriul aparat de sterilizare a instrumentelor, pentru a avea garanţia că procesul de dezinfectare respectă cele mai stricte norme”, spune Răzvan Daraban.

  „Clinica Dental Medical pune la dispoziția pacienților aparatură de cea mai înaltă calitate, cu performanțe tehnice deosebite. Linia integrată de echipamente Planmeca – unituri dentare, radiologie dentară și maxilo-facială, sterilizare, reduce până aproape de dispariție disconfortul inerent oricărui tratament stomatologic, pe de o parte, și elimină orice posibilitate de contaminare încrucișată, pe de altă parte”, declară doctor Anca Temelcea, directorul medical al clinicii Dental Medical, lector universitar la UMF Carol Davila și doctor în științe medicale.

  Serviciile stomatologice premium oferite de clinica Dental Medical vor fi accesibile persoanelor cu venituri medii, în special în urma implementării sistemului de plată în rate a serviciilor medicale.

  „Am încheiat un parteneriat cu Garanti Bank pentru a da pacienților posibilitatea de a plăti serviciile stomatologice în rate, prin intermediul Bonus Card. Este un sistem în avantajul clientului, care are posibilitatea de a-și plăti tratamentul în până la 12 rate egale, fără alte costuri suplimentare, dobânzi sau comisioane, pentru orice procedură aleasă în perioada 10.05.2016 – 31.07.2016”, precizează Virgil Pop.

  “Suntem fericiți că am demarat acest parteneriat cu Dental Medical, ținând cont de faptul că acesta le va oferi clienților noștri oportunitatea de a se bucura de servicii de înaltă calitate, într-o formă accesibilă. Campania Bonus Card pe care urmează să o lansăm împreună este, astfel, în linie cu strategia noastră de a aduce pe piață cele mai bune variante, care să satisfacă pe deplin nevoile clienților noștri” declară Ionuț Cristea, Management Partnerships Manager la Garanti Bank.

  Comenteaza →

Comentarii

Cancel reply