• Parteneriat Roche şi GE pentru dezvoltarea unei platforme digitale de diagnostic pentru îmbunătăţirea tratamentului bolilor oncologice şi îngrijirii intensive

  Roche a anunțat că a intrat într-un parteneriat strategic, pe termen lung, cu GE Healthcare pentru dezvoltarea și comercializarea în comun de soluții digitale pentru sprijinirea deciziilor clinice. Inițial, parteneriatul se va concentra pe produse care accelerează și îmbunătățesc opţiunile de tratament individuale pentru pacienții cu boli oncologice și sub îngrijire intensivă.

  Cele două companii doresc să dezvolte o platformă digitală, în premieră pentru industrie,  ce va oferi soluții pentru fluxuri de lucru și aplicații digitale care vor putea sprijini deciziile clinice, cu ajutorul unor sisteme avansate de analiză de date. Aceasta va permite analiza şi integrarea facilă a datelor in-vivo și in-vitro, datelor pacienților, bunelor practici medicale, monitorizării în timp real a pacienţilor și a celor mai noi rezultate din cercetare. Medicii vor avea astfel un sprijin cuprinzător pentru a lua decizii cu privire la oferirea celor mai bune tratamente și ingrijiri de calitate pentru pacienții acestora.

  De exemplu, echipele de oncologi formate din mai mulți specialiști vor avea o serie de date cuprinzătoare la dispoziţie, pe care le pot revizui, compara şi pe baza cărora pot lua împreună decizia tratamentului pentru pacienţii care sufera de cancer, în fiecare etapă a bolii. În privinţa dimensiunii de îngrijire intensivă, datele care provin de la echipamentele de monitorizare ale spitalelor vor fi integrate cu markerii biologici şi genomul pacienţilor, pentru a ajuta medicii să identifice sau chiar să prevină complicaţii severe, înainte ca acestea să aibă loc.

  „Acest parteneriat unic va aduce soluţii inovatoare şi noi perspective în ceea ce priveşte deciziile clinice. Ţelul nostru este de a sprijini medicii şi alţi parteneri implicaţi, spre beneficiul pacienţilor, prin oferirea sprijinului în luarea deciziilor, la momentul potrivit şi cu un suport digital cuprinzător”, a afirmat Roland Diggelmann, CEO Roche Diagnostics.

  Roche Diagnostics este liderul mondial în diagnosticul in-vitro iar GE Healthcare este lider la nivel global în echipament de imagistică medicală.  „Este pentru prima oară când doi jucători majori din domeniul sănătăţii au combinat zona digitală, diagnosticele in-vivo şi in-vitro, la un nivel atât de ridicat. Noi credem că această alianţă va ajuta la accelerarea oferirii de soluţii pentru sănătate bazate pe  date precise, pentru clienţi, pacienţi şi întreaga industrie de sănătate.”, a afirmat Kieran Murphy, Preşedinte & CEO GE Healthcare.

  Comenteaza →

Comentarii

Cancel reply