• Dragi colegi, avem placerea si onoarea de a va informa ca in perioada 18 -20 octombrie 2013, in Bucuresti, la CRYSTAL PALACE BALLROOMS se va desfasura Congresul National de Homeopatie Clinica. Manifestarea va reuni invitati din tara si strainatate si va reprezenta un prilej de informare cu privire la noutatile din acest fascinant domeniu al medicinei.
    Evenimentul este adresat atat medicilor cat si farmacistilor.Structura evenimentului cuprinde 6 sesiuni: Inflamatii, Infectii, Alergologie/Imunologie, Pediatrie, Cercetare, date fundamentale, Cazuri, desfasurate pe durata a 3 zile, prezentate de personalitati din domeniul homeopatiei; sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri.

    In reusita acestui Congres beneficiem de suportul sponsorilor nostri: BOIRON RO, VAVIAN, FARMEXPERT, HOFIGAL,DACIA PLANT, ZEPTER, PLANTEXTRAKT, EURODIET, carora le multumim si pe aceasta cale!

    Speram din tot sufletul ca la finalul acestei intalniri sa ramaneti cu informatii valoroase, importante in buna desfasurare a activitatii dumneavoastra profesionale, amintiri frumoase si cu sentimentul apartenentei la marea familie a homeopatiei!

    Comenteaza →

Comentarii

Cancel reply