• Avem deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a XXV-lea ediție a Congresului Național al Societății Române de Pneumologie, care va avea loc în Poiana Brașov între 31 octombrie și 3 noiembrie 2018.
  Va fi un prilej pentru întâlniri științifice de înalt nivel, pentru schimburi de idei, dar și pentru schimbări de paradigmă, pentru consolidarea prieteniilor vechi și pentru începutul altora noi.
  Totodată, actuala ediție va fi un reper pe drumul pe care mergem împreună în următorii doi ani.
  În ultimii ani ne-am propus și am construit, pas cu pas, o abordare multidisciplinara a pacientului cu patologie respiratorie, văzut prin ochii mai multor specialități medicale.
  “Quo vadis?” ne întrebam acum 2 ani.
  O nouă abordare, o nouă cale de urmat. Construită împreună. Pneumologi alături de toți colegii noștri din alte specialități. Spre folosirea pratică a resurselor tehnologice și a schimburilor conceptuale, în folosul nemijlocit al pacienților noștri. Vă propunem pentru această ediție a Congresului încă un pas înainte-vom promova nu numai o abordare multidisciplinară, dar vom aduce alături de noi specialiști din afara domeniului medical.
  “Plămanul și calitatea aerului: o nouă frontieră” este deviza actualei ediții.
  Drumul continuă, vom traversa noi frontiere, vom înțelege câtă nevoie avem de lucrurile simple și de valorile perene: aer curăț, colaborare, dialog.

  Vă așteptăm cu drag,
  Ruxandra Ulmeanu
  Președintele Congresului
  Președintele Societății Române de Pneumologie

  Comenteaza →

Comentarii

Cancel reply