Abonații care nu pot ajunge la doctor sau care au afecțiuni ce nu necesită vizita în clinică pune la dispoziție un serviciu de consiliere medicală telefonică 24/7

SanoPass, cea mai mare platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților, anunță că toate cele 600 de clinici partenere SanoPass sunt deschise și primesc pacienți pentru servicii de ambulatoriu (analize de laborator, consultații și investigații).

De asemenea, pentru abonații care nu pot ajunge la doctor sau care au afecțiuni ce nu necesită o vizită în clinică, SanoPass oferă un serviciu de consiliere medicală telefonică disponibil 24/7.

 

“Toate cele 600 clinici partenere cu prezență la nivel național au luat măsuri suplimentare în această perioadă și oferă acces persoanelor la servicii medicale. Prin diversitatea clinicilor partenere SanoPass, pacienții se pot programa la orice specialitate într-un timp foarte scurt. De asemenea, ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu rețelele de clinici Medstar din Cluj, Medicis din Timișoara și Dorna Medical din Bistrița, oferindu-le abonaților noștri acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism”, a declarat Silvia Bălan, Director de Dezvoltare SanoPass.

 

SanoPass își propune să ofere abonaților libertate de utilizare a serviciilor medicale într-o rețea de 1.300 de clinici și cabinete private din țară până la finele anului 2020, în creștere față de cele 600 de clinici din portofoliu, gestionate în prezent. Prin această extindere, SanoPass a ajuns pe segmentul Consultații și Investigații la o rețea de 34 de județe + București, iar pe zona de analize medicale de laborator este acoperită toată țara prin parteneriatul cu Clinica Sante.

 

În ultimele luni, mai multe clinici și cabinete medicale independente s-au alăturat rețelei SanoPass, printre care Professional Klinic & Laborator, Wellborn Charles de Gaulle, Gynia, Spitalul Sf. Constantin, Blue Life Medical Center, Evodent, La Vita Med, Donna Medical Center, Hipocrat 2000.

 

Angajaţii abonaţi SanoPass îşi pot face programări în peste 600 de clinici și cabinete medicale independente din țară și au deplină libertate de a-și alege furnizorul de servicii medicale în funcţie de proximitate sau de preferinţele personale.

 

Abonamentele SanoPass asigură abonaților programări pentru consultații sau investigații, indiferent de specialitate, în maximum 48 de ore. SanoPass oferă pachete personalizate de servicii, cu prețuri între 3 euro și 40 de euro lunar, conținând servicii de medicina muncii, consultații și investigații medicale, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

Leave a reply